Bel ons: 06 54 32 34 32        
info@hoiwerkt.nl

logo
blanc logo

Waarom

HOI Werkt is een lokale politieke partij in Hilvarenbeek. Een partij de het belang van Hilvarenbeek en zijn kernen voorop stelt en waarin politieke kleur ondergeschikt is. Een partij die belang hecht aan cultuur en het dorpse karakter van Hilvarenbeek en zijn kernen. Een partij die samen met de inwoners vooruitstrevend werkt aan oplossingen voor de toekomst. Oplossingen op het gebied van wonen, zorg en milieu. HOI staat voor:

Helder. Omdat we duidelijk willen zijn. Duidelijk in waar we voor staan. Duidelijk in waarvoor we gaan. Geen lange bla-bla verhalen, maar heldere standpunten. Zodat je als kiezer weet waarvoor je kiest.

Open. Omdat wij streven naar maximale openheid. Als inwoner wil je weten wat er met je belastinggeld gebeurt. Welke belangen meespelen. Waarom een besluit genomen wordt. HOI Werkt wil daarover optimaal informeren.

Integer. Omdat wij vinden dat de politiek er is voor de gemeenschap en de inwoners. Niet andersom. Dus kiezen wij voor een wethouder die buiten onze partij komt. We hoeven niemand van onze partij in het pluche te krijgen of te houden. Wij selecteren een wethouder op kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Een wethouder die onafhankelijk en objectief zijn werk doet.

HOI Werkt zit met zes 6 zetels in de raad van Hilvarenbeek . Voor onze fractieleden klik hier.

 

 

VOLG HOI WERKT OP SOCIAL MEDIA