Bel ons: 06 54 32 34 32        
info@hoiwerkt.nl

logo
blanc logo

Lees hier hoe het ook anders kan

Voorwoord

In 2010 kwam HOI als nieuwe partij met 3 zetels in de gemeenteraad. In 2014 beloonde de kiezer ons met 6 zetels. De afgelopen jaren hebben we ons vaak verbaasd. Over hoe de politiek werkt. Hoe het partijbelang soms vóór het algemeen belang gaat. Hoe gemeenschapsgeld verspild wordt door niet eerst te luisteren naar de inwoners. En we zagen inwoners afhaken omdat ze het gevoel hebben niet gehoord te worden.

Waar staat HOI Werkt voor?

HOI Werkt is een lokale politieke partij in Hilvarenbeek. Een partij die het belang van de 6 kernen vooropstelt en waarin politieke kleur ondergeschikt is. Een partij die belang hecht aan cultuur en het dorpse karakter. Een partij die samen met de inwoners en met respect voor het verleden vooruitstrevend werkt aan oplossingen voor de toekomst. HOI staat voor:

  • Helder. Omdat we duidelijk willen zijn. Duidelijk in waar we voor staan. Geen lange blablaverhalen, maar heldere standpunten. Zodat je als kiezer weet waarvoor je kiest.
  • Open. Omdat wij staan voor maximale openheid. We willen verantwoording afleggen.
  • Integer. Omdat wij vinden dat de politiek er is voor de gemeenschap en de inwoners. Niet andersom. Dus kiezen wij voor een wethouder die van buiten onze partij komt. Bij HOI Werkt doet niemand mee voor het eigen belang.

Op 21 maart gaan we naar de stembus. Dit keer valt er echt iets te kiezen. Jouw stem maakt het verschil. Gaan we op de oude voet door? Of verleggen we de koers? Het is nu tijd voor verandering. Tijd om te kiezen voor een andere koers. Tijd om te kiezen voor andere politiek.